Top 10 plays fra VM 2015 i håndbold

0
420

Her er der en lækker video med top 10 plays fra første runde under VM 2015 i herrehåndbold. Der er ikke bare gode mål, som du finder i videoen. Opbygning af angrebsspillet er med i videoen, og det gør at du kan se, hvad håndboldspillerne gør i de forskellige situationer. Du kan se hvordan de laver deres presspil, fodfinter, aflevering osv. Hvis du er rigtig dygtig til håndbold, så kan du også se hvad forsvaret gør forkert i mange af situationerne. Så der er faktisk rigtig du kan lærer ved at se sådan nogle videoer.

Noget der er rigtig smart ved youtube, er at du kan se videoer i langsommere hastighed. Det gør du ved at trykke på indstillinger i bunden af selve videoen. Her er der så noget der hedder hastighed, og her kan indstille, hvor hurtigt videoen skal afspilles. Så kan du se hele videoen i langsom gengivelse, og du kan på den måde få alle detaljer med. Så kan du fx se hvad Uwe Gensheimer gør i play nr 2 i videoen. Du kan fx se hvordan han først står lidt oppe i banen, og når presspillet vender, er han helt nede i hjørnet, hvor han er klar til at modtage bolden i fuld fart, så han får en god skudmulighed fra fløjen. Han afslutter også på en unik måde, og det bliver også meget mere tydeligt, hvis du ser videoen i langsommere hastighed.

Hvis du har lyst til at se mere håndbold, så se videoen med top 50 håndboldmål fra 2015. Husk at den nye håndboldsæson er lige om hjørnet. Det betyder at du kan få helt nye håndboldsko, som lige er kommet på markedet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here