Top 5 herrelandshold i håndbold

0
646

Nu er det snart tid til at det danske herrelandshold skal i aktion igen. Denne gang er det til VM i håndbold 2019, hvor de danske håndbolddrenge skal spille på ”hjemmebane” i både danske og tyske håndboldhaller, som er kendt af de fleste spillere på herrelandsholdet. Danmark stiller som altid op med et stærkt mandskab til turneringen, og alle de populære herrelandshold har kvalificeret sig til turneringen. Du kan godt sætte kryds i kalenderen d. 10 Januar 2019, hvor der er turneringsstart, og Danmark spiller sin første kamp mod Chile i Gruppe C. Husk også at holde øje med kampene og odds mulighederne i Gruppe A og B, da kampene højst sandsynligt bliver meget tætte i disse to puljer.

Vi har på haandboldnationen kigget nærmere på de forskellige herrelandshold, som har kvalificeret sig til turneringen. Her har vi udarbejdet en top 5 liste af de bedste herrelandshold, som skal spille til VM i håndbold 2019. Listen er en god hjælp til dig, der gerne vil have et hurtigt overblik af de 5 stærkeste landshold i turnering, så du er klædt godt på til den kommende turnering. Det kan være i forbindelse med online betting, manager spillet eller bare håndboldsnak med arbejdskollegaen, som er ekspert i de mest mærkværdige sportsgrene.

Top 5 herrelandshold i håndbold

5. Sverige

Vores svenske naboer får en 5. plads på listen, da de har et rigtig godt udgangspunkt til at komme langt i turneringen. Sverige fik for det første en flot sølvmedalje til EM 2018, som blev afholdt i Kroatien her i januar måned 2018. Derudover spiller Sverige i Gruppe D, hvor de er i pulje med Ungarn, Qatar, Argentina, Egypten og Angola. Her burde Sverige godt kunne vinde stort set alle sine kampe, da de andre hold ikke er så kendt for at vinde medaljer og komme langt i turneringer.

4. Tyskland

Tyskland sniger sig ind på en 4. plads, da de har et stærkt hold, og så spiller tyskerne på hjemmebane. Deres spillere er vant til at spille tætte opgør i de store tyske håndboldhaller fyldt med flere tusinde tilskuer. Vi er sikre på at tyskerne vil arbejde hårdt for at komme langt i turneringen.

3. Frankrig

Frankrig har vundet mange medaljer til både EM, VM og OL gennem tiden. De ved hvad det handler om, og hvad der skal til for at vinde turneringen. Frankrig kommer på en 3. plads, da de spiller i Gruppe A med et par hårde modstandere: Tyskland, Rusland, Serbien, Brasilien og Sydkorea. Når de kommer videre til mellemrunden, står der igen et par svære modstandere for døren. Hvis franskmændene har energien til det, er der dog rigtig gode muligheder for at de spiller med om medaljer.

2. Spanien

Spanien vandt guld til det seneste EM 2018 i Kroatien, hvor de slog Sverige i finalen. Vi ser det spanske herrelandshold, som en sikker vinder af Gruppe B, hvor de er i pulje med Kroatien, Makedonien, Island, Bahrain og Japan. Gruppe B er ikke så hård pulje i forhold til Gruppe A, og vi tror derfor Spanien spiller sig videre i mellemrunden, da de kan spare lidt på kræfterne i det indledende gruppespil.

1. Danmark

Vi tror selvfølgelig på at Danmark går hele vejen, og vinder guldet til VM 2019. Det danske herrelandshold har både unge og erfarne spillere i spillertruppen + et stærkt trænerteam, som tilsammen har potentialet til at komme i finalen og spille om guldet. Vi tror holdet tager det stille og roligt med en kamp af gangen, og spiller sig solidt videre fra gruppespillet og mellemrunden. Der kommer nok en svær modstander i semifinalen, men det burde ikke være et problem for et godt spillende dansk herrelandshold, da spillere og trænere har prøvet det så mange gange før. Kom så Danmark!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here