Top 50 håndboldmål 2015

0
449

Her er der en video med top 50 håndboldmål i år for mænd. Hvis du mangler inspiration til håndboldtræning, så er det med at se med her.

Det at se en masse håndbold video, er rigtig godt at gøre som håndboldspiller. Det giver dig nemlig en masse inspiration til nye finter, skud, tacklinger, løbebaner, håndbold aftaler, så du udvider din horisont som håndboldspiller. Det er super vigtigt, hvis du har planer om at udvikle dig som håndboldspiller. Pas på du ikke tager alt for mange ting til dig ad gangen. Det er godt at prøve noget nyt en gang imellem, men hvis du skal prøve 20 nye finter til hver træning, får du aldrig rigtig finterne ind under huden. Så er det bedre at du øver dig på 1-3 nye ting, som du så øver dig på de næste par træninger.

Måden jeg plejer at lære nye skud, finter, løbebaner osv, er ved selvtræning, hvor jeg lige træner lidt ekstra efter håndboldtræning eller en dag hvor der ikke er håndboldtræning. Så har jeg nemlig meget bedre mulighed for at eksperimentere og prøve en helt masse af. Jeg øver selvfølgelig også nye ting under selve håndboldtræningen, men her er der jo en masse øvelser, og her er der ikke altid plads til de nye ting. Så synes jeg det giver mere mening at man spiller super godt til træning og gøre det man god til størstedelen af tiden, så sine holdkammerater også får noget ud af træningen. Ens holdkammerater vil hurtigt blive træt af, hvis du fejler med din nye finte for 10’ende gang i træk.

Vi kan tage eksempel. Jeg vil gerne blive bedre til at lave et fedt kringleskud. Jeg er fx ikke den bedste, når det kommer til kringleskud. Så er jeg langt bedre, når jeg laver et almindelig stående skud. Til håndboldtræning øver vi så en masse aftaler, hvor vi virkelig skal spille som om det er kamp. Her laver jeg selvfølgelig almindeligt stående skud flest gange, da det er det jeg er rigtig god til, og chancen for jeg scorer er langt større end hvis jeg fx skød et kringleskud afsted. Jeg laver selvfølelig et kringleskud eller to lige for at øve det. Så synes jeg det giver mere mening at øve kringleskud efter træning eller til næste skudtræning, hvor der er helt frit, hvordan man vil skyde. Poiten er lidt at du skal træne det du får besked på, og så kan du øve de nye ting, når lejligheden byder sig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here