Træningstaske

0
681

Næsten alle kender det, at glemme sine ting. Man kommer til træning, og tingene er ikke i tasken. Hvis du fx har glemt dine håndbold er det ikke til at træne, og det gør at du ikke udvikler dig som håndboldspiller. For det andet er det heller ikke en fed følelse at komme til træning klar til at træne, og så finde ud af at du ikke kan træne med alligevel fordi du mangler dine håndboldsko. Det kan selv få det bedste humør ned i kulkælderen. Så husk og pak dine ting i god tid, og tjek det hele igennem inden du tager afsted.

Hvad er godt at have i træningstasken?

Håndboldsko

Håndboldsko skal du altid have med. Find den sko der passer bedst til dig. Det er jo de sko, du skal træne i det næste stykke tid.

Løbesko

Det er altid en god ide at have sine løbesko med til træning. Det kunne jo være i skulle ud og løbetræne.

Håndbolden

Skaf dig din egen håndbold. Det er der med at sidde og vente på, at boldrummet bliver låst op, bliver man hurtigt træt af.

Drikkedunk

Hav altid en drikkedunk med til træning. Det er vigtigt at drikke vand under træning, da man hurtigt kommer til at svede.

Træningstøj

Det siger lidt sig selv. Håndboldtøjet skal man have med. Træning i cowboybukser er no go!

Mad til efter træning

Mad efter træning er også vigtig. Spis din mad inden der er gået 30efter træning, da kroppen er mest modtagelig.

Elastik til dine træningsøvelser

Hver gang vi styrketræner er der næsten altid elastikøvelser vi skal have lavet. Anskaf dig et elastik så du kan undgå skader.

Harpiksfjerner

Harpiks kan være svært af hænderne når du er færdig med træning. Der findes harpiks fjernere, som kan fjerne alt harpiksen ved et enkelt sprøjt.

Tape, harpiks

Harpiks kan være hårdt for hænderne. Du kan få en vabel eller to, hvis det længe siden du sidst har spillet. Smid en gang tape på dine fingre hvis det helt galt. Vi ved alle sammen hvor ondt det gør at spille med vabler på hænderne.