Uwe Gensheimer

Uwe Gensheimer

Født: 26.10.1986

Højde: 188 cm

Vægt: 90 kg

Nationalitet: Tyskland

Position: Venstre fløj

Klub: Rhein Neckar Löwen

Hvis du er fløjspiller, kender du sikkert Uwe Gensheimer. Han løber massere af kontra, og hans trickskud er en klasse for sig. Selv de bedste målmænd får han til at se dumme ud, fordi han formår at snyde dem på det groveste.

Hvor spiller Uwe Gensheimer?

Han spiller håndbold i Rhein Neckar Löwen, hvilket han har gjort hele sin karriere. Desværre er Rhein Neckar Löwen ikke med i championsleague i år, så der får vi han ikke at se. Til gengæld gør klubben det rigtig godt i den tyske bundesliga. De første 7 kampe har de vundet, og giver dem dermed en anden plads indtil videre. Derudover har han allerede lavet et hav af mål, specielt da han er deres straffekast skytte.

Statistik på Uwe Gensheimer www.rhein-neckar-loewen.de/spielerdatenbank/uwe-gensheimer/

Uwe Gensheimer er fast mand på det tyske landshold

I denne her video kan du se alverdens trickskud, samt en masse kontra spil. Uwe har også en god skudkraft, så en par ude bagfra er normalt for ham. At se ham gang på gang snyde nogle af de bedste målmænd i verden, er virkelig underholdende :). Man får helt lyst til at om skole sig til fløjspiller, efter at have set ham spille.

Uwe Gensheimer 14 mål i en kamp

Uwe Gensheimer er tilbage i storform. Han lavede hele 14 mål i Rhein-Neckar Löwens 38-31 sejr over FC Barcelona i Champions League semifinalen 2014. Det var det ene fede mål efter det andet, og målmanden havde ikke en chance.

Jeg har været lidt på jagt på youtube, og fundet nogle videoer fra selve kampen. For alle disse mål fortjener helt klart et gensyn.

Ehfcl.com er Champions League officielle hjemmeside for håndbold. De har lavet en kort gennemgang af Uwe Gensheimer 14 mål.

Se the Gensheimer show på ehfcl.com

Der er også highlights fra Rhein-Neckar Löwen-FC Barcelona kampen. Det var en kamp med mange fede mål, og fyldt med action. Hvis du ikke så kampen, kan du se den på ehfcl’s hjemmeside. Jeg har fundet highlights og link til selve kampen.

Highlights fra Rhein-Neckar Löwen-FC Barcelona

Hele kampen mellem Rhein-Neckar Löwen-FC Barcelona

Jeg har fundet en video med alle Uwe Gensheimers 14 mål, hvor du kan se dem i fuld længde, så du kan få det hele med. Hvordan han bliver spillet op, og hvordan han løber kontra osv.

Opvarmning med Uwe Gensheimer. Skruebold på skruebold! så kender vi ham 🙂

Uwe Gensheimer bliver spændende at følge de næste par år. Jeg håber de kommer i Championsleague næste år, så vi kan få set ham lave flere tricks. Han har stadigvæk mange år tilbage i sin håndboldkarriere, og et klubskifte må der nok komme en dag.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here